20-річному волинянину після видалення частини легень потрібна допомога

11.10.2021 о 10:31 · 3 хв читання
Фото: Волинські новини

Після операції з видалення метастазів із легень 20-річний онкохворий Семен Цикорський веде активний спосіб життя та навіть зробив щоденною звичкою ранкові пробіжки. Утім для стійкої ремісії йому потрібно й надалі приймати дороговартісну таблетовану хімію «Вотрієнт», коштів на яку катастрофічно не вистачає.

Про це він розповів Інформаційному агентству «Волинські новини» та «Ковель media».

Хлопець зазначив, що після хірургічного втручання, яке провели 4 серпня 2021 року в Національному інституті раку, медики рекомендували йому продовжувати приймати «Вотрієнт».

Так, протягом серпня та вересня 2021 року Семен витратив на таблетовану хімію 32 тисячі 400 гривень, про що засвідчив наданими чеками.

Джерело: Волинські новини

Однак, «Вотрієнт» потрібно пити ще мінімум місяць, але коштів, які заробляє молода сім’я, не вистачає.

Для того, щоб розвивати дихання і зміцнити прооперовані легені, щодня бігаю. Почуваю себе добре, щоправда, часто болить голова та серце – все ж таке сильне лікування вдаряє по організму. Попри те, що ми із дружиною працюємо, коштів на лікування не вистачає. Тому вкотре прошу допомоги, адже я дуже люблю життя і хочу врешті-решт бачити щасливу посмішку своєї коханої Ані

– звертається молодий чоловік до небайдужих

Нагадаємо, Семен Цикорський завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій та протягом тривалого часу мешкав разом із дружиною у Луцьку. Ще у 2018 році у хлопця діагностували синовіальну саркому м’яких тканин правого плеча з метастазами в легенях четвертої стадії. Семен проходив лікування, йому рекомендували операцію на легені. Згідно з обстеженням від 25.06.2021 його стан погіршився. Семен приймав таблетовану хімію «Вотрієнт». Ліки дали результат, після чого йому продовжили ще на 3 місяці приймати цей препарат. Стан стабілізували.

До слова, 2 квітня 2020 року після чергового блоку хімії, у столичному інституті раку Семена приголомшили дивовижною новиною – метастазів у легенях немає. Усі аналізи ідеальні – тож хлопець абсолютно здоровий. Не повіривши такому щастю, молодий чоловік перевірявся ще раз, і ще раз, але в усіх клініках результат один – пацієнт Семен Цикорський абсолютно здоровий!

Однак 10 липня 2020 року під час чергової томографії лікарі виявили у Семена Цикорського метастази у легенях. Але навіть після цього молодий чоловік не опустив руки і пішов навчатися на чоловічого перукаря – барбера, і згодом влаштувався на роботу. Але не судилося. Стан здоров’я лише погіршувався. Попри складну ситуацію зі здоров’ям, хлопець не втрачає віри в одужання:

Наразі я живу з дружиною в мами, бо всі гроші йдуть на лікування, вірю, що незабаром я одужаю, пройду цей нелегкий шлях і буду жити хорошим життям, не думаючи про хворобу та про те, де взяти гроші на лікування. Я вірю, що буду, як всі здорові люди, сповна насолоджуватися життям. Знаю, що я сильніший за рак, бо я з Богом

– каже Семен

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк – 5168 7574 2013 4324

Альфа-Банк – 4102 3251 2150 8618

Ощадбанк – 5167 4901 4461 0962

Monobank – 4441 1144 2143 2913

Отримувач – Цикорський Семен Станіславович.

Поділитися:

Пов'язані теми

Коментарі

Показати коментарі (1)
  1. Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!

    Зізнайтеся Богу – Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!

    Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
    Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

    Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

    Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з’еднатися з Духом Святим!

    Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!

    Ні хто нам не скаже Правду на землі й навіть я про нашего Спасителя!
    Бо Тільки у Бога Спасительна Мудрість!
    Тому пропоную Спитати й Вислухати у Самого Милостивого!!!

    Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав’язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

    І спитайте й вислухайте Його – як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі – Господь!!!
    Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
    Щоб бути вічно з Тобою – Спаситель!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
X